Madrac Thermo Silver

2.881,25 kn5.761,25 kn

MADRAC THERMO SILVER

madrac od visokoelastičnih pjena

Navlaka Silk Touch

Ukupna visina madraca 23 cm

Jamstvo 12 godina

Proizvođač: Materasso, Slovačka

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

MADRAC THERMO SILVER

Madrac od visokoelastične i termoelastične pjene

Visina madraca: 23 cm

Opterećenje: do 140 kg

Tvrdoća: H4

7-zonski madrac

Zdravstveni problemi kojima pomaže: Alergija, bol u križima, znojenje, hladne noge

Jezgra madraca:

termoelastična ThermoSilver pjena 50 kg/m³ – 6 cm

visokoelastična pjena 40 kg/m³ – 9 cm

švicarska visokoelastična pjena EvoPoreHRC – 6 cm

 

Madrac Thermo Silver u svojem nastajanju koristi najnovije tehnologije i materijale koji su stvoreni posljednjih godina u svijetu. Temelj ovoga madraca je senzacionalna švicarska visokoelastična pjena EvoPoreHRC, otporna na negativne učinke temeperature i vlage koju proizvodi ljudsko tijelo tijekom spavanja. Zbog toga se ta pjena tijekom vremena ne smekšava previše, a madrac dugo zadržava elastičnost i fleksibilnost tijekom cijelog životnog vijeka korištenja. Jednako vrijedan sloj ovog madraca je i talijanska Thermosilver pjena, zahvaljujući čemu ovaj madrac ima izvrsna ortopedska svojstva, vrlo brzo reagira na promjene položaja tijela, prilagođavajući se našim anatomskim krivuljama. Pjena Thermosilver je pjena koja je veoma sigurna i za osobe koje pate od alergija, te je materijal bez štetnih faktora CFC odnosno freona. Ljeti ova pjena sprječava pregrijavanje madraca. Pjena u svojoj strukturi sadrži mikrokapsule Phase Materials Change – kapsule koje koriste fenomen povezivanja toplinske energije kao rezultat promjene agregatnog stanja. U trenutku kada čovjek spava na takvoj pjeni, ta pjena upija višak topline koje proizvodi ljudsko tijelo. U tome trenutku kapsule se smekšavaju i akumuliraju u sebi toplinsku energiju. U jednoj od faza sna, uvijek se dešava da se tijelo rashladi (stoga nam je ujutro često hladno) i obično tražimo neki pokrivač kako bi se zagrijali. Upravo je stoga ovdje vrlo interesanto da nam ovdje nije tada potreban taj pokrivač jer kapsule u tome momentu višak toplinske energije koju su nakupile vraćaju na površinu madraca, a s madraca toplina dalje odlazi u ljudsko tijelo. Pjena je također ionizirana mikročesticama srebra koje sprječavaju stvaranje grinja, plijesni i micelija.

Madrac ispunjava stroge standarde kvalitete i posjeduje Oeko-Tex® Standard 100 certifikat.

Ukoliko dakle, tražite madrac koji će biti relativno tvrdi, koji će se prirodno prilagođavati krivuljama i položaju tijela, apsorbirati pritisak s madraca na naše tijelo (da Vas npr. pri spavanju ne boli rame), koji sprječava razvoj grinja i plijesni, koji sprječava pregrijavanje i hlađenje tijela to je tada upravo madrac koji tražite i Vaš je idealan izbor.

Navlaka madraca Silk Touch rezultat je najvnovijih istražvanja i rješenja u tehnologiji izrade tkanina. Zahvaljujući primjeni nanotehnologije u proizvodnji vlakana, ovaj materijal postiže ne samo elegantski sjaj već u dodiru je kao svila. Tkanina je mekana, vrlo lagana i iznimno izdržljiva. Njena higroskopnost (moć upijanja) jamči najbolju apsorpciju brzo uklanjanje vlage čime se postiže da madrac uvijek ostaje suh i prijazan našem tijelu. Ovo je nedvojbeno jedna od najboljih vrsta tkanina za madrace na svijetu.

Cijelokupni proces ventilacije i izmjene topline u madracu, podržan je posebnim 3D ventilacijskim pojasom. Nanotehnologija također, jamči  alergičarima 100% sigurnost u njenom korištenju jer je struktura vlakana yaštićena od razvoja plijesni, micelija, bakterija i grinja.

Tkanina se može prati na 60 stupnjeva.

Termin realizacije: 7 do 20 radnih dana od uplate po predračunu.

Težina N/A
Veličina

200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.