Madrac Monaco Dream

(2 recenzije korisnika)

633,75  (4.774,99 kn) 1.377,00  (10.375,01 kn)

MADRAC MONACO DREAM

kombinacija visokoelastičnih pjena

Memory i Biogreen

Ukupna visina madraca 24 cm

Jamstvo 5 godina

Proizvođač: Materasso, Slovačka

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , ,

MADRAC MONACO DREAM

Madrac kombinacija 4 vrste visokoelastičnih pjena

Visina madraca: 24 cm

Opterećenje: do 150 kg

Tvrdoća: H3

Zdravstveni problemi kojima pomaže: Alergija, migrene, bol u križima, znojenje, hladne noge

Jezgra madraca:

Memory pjena “lazy foam” – 2 cm

Memory pjena “Mindfoam” – 6 cm

Prirodna BIOGREEN SOFT pjena – 7 cm

Prirodna BIOGREEN HARD pjena – 7 cm

 

Madrac je kombinacija prirodnih vrsta BIOGREEN pjena i memory pjene MINDFOAM koja daje madracu nevjerojatan osjećaj opuštanja  Pjena BIOGREEN je impregnirana ekstraktom Aloe Vera, koja prirodno osigurava higijenu madraca uništavanjem bakterija i grinja. Dvije tvrdoće su pjena BIOGREEN, soft i hard, tako da je madrac s jedne strane mekši (H2 – strana memory pjene), a s druge strane tvrđi (H3 – strana BIOGREEN HARD).

BIOGREEN pjena je najbolji primjer da je kombinacija prirode s najnovijim tehnologijama moguća u proizvodnji madraca. Ova kombinacija ne samo da štedi naš ekosustav već i donosi malo prirode u našej spavaće ili hotelske sobe. Materijali proizvedeni iz sirove nafte su zamijenjeni u pjeni putem prirodne sirovine- ricinusovim uljem, koje se već godinama koristi u farmaceutskoj industriji.
Pjena je hidratizirana BioGreen ekstraktom aloe, koja na prirodan način podiže razinu higijene, uklanja grinje i bakterije, a u isto vrijeme daje madracu karakterističan miris. Prirodu, koju smo uveli u naše madrace pomaže stvoriti klimu zdravog i mirnog sna. BioGreen madraci su dizajnirani za korisnike koji cijene ekologiju i udoban san.

Osjećaj potpunog luksuza daje ušivena u navlaku madraca memory pjena “lazy foam” (2 cm) koja optimalno upravlja toplinom, sprječava prekomjerno znojenje i pregrijavanje tijela.

Madrac ispunjava stroge standarde kvalitete i posjeduje Oeko-Tex® Standard 100 certifikat.

Navlaka madraca Silver stvorena je da eliminira i ograniči razvoj štetnih mikroorganizama i bakterija što je dobiveno ioniziranjem vlakana tkanine madraca. Djelovanje srebra nam je poznato već nekoliko stotina godina – ne samo dakle, da ga koristimo u izradi nakita već i kod proizvodnje madraca u tkanini služi za vrlo brzo uklanjanje i odumiranje štetnih bakterija, peludi i prašine te sprječava razvoj plijesni i grinja.

Cijelokupni proces ventilacije i izmjene topline u madracu, podržan je posebnim 3D ventilacijskim pojasom. Nanotehnologija također, jamči  alergičarima 100% sigurnost u njenom korištenju jer je struktura vlakana zaštićena od razvoja plijesni, micelija, bakterija i grinja.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva, nije dopušteno centrifugiranje.

Termin realizacije: 7 do 20 radnih dana od uplate po predračunu.

Težina N/A
Veličina

200×200, 200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180

2 recenzije za Madrac Monaco Dream

  1. Ivana (Potvrđen vlasnik)

    Madrac baš takav kako je opisan, doista udobniji madrac nisam imala. Toliko udoban i mekan s jedne strane, a što meni i odogovara. I ujutro jednostavno Vam se ne da ustajati. Tko voli tvrđe madrace s druge strane mu je tvrđi. Navlaka vrhunska, ušivena doista memory pjena u nju. Preporučam ga svakako, stvarno je san snova.

  2. Hello (Potvrđen vlasnik)

    Čaroban madrac!
    Na prvi pogled se već vidi kvaliteta kada ga stavite na krevet i doista je spavanje na njemu čarobno.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.