Madrac Lugano – king size

8.500,00 kn12.000,00 kn

MADRAC LUGANO

kombinacija visokoelastičnih pjena

Ukupna visina madraca 28 cm

Jamstvo 7 godina

Proizvođač: Materasso, Slovačka

 

Očisti

MADRAC LUGANO

Madrac kombinacija 4 vrste visoko kvalitetnih pjena

Visina madraca: 28 cm

Opterećenje: do 150 kg

Tvrdoća: H2, H3 – dvostrani madrac

Jezgra madraca:

Evo Pore HRC pjena, Avent O2, španjolska pjena Neroli, pjena Lavender

Madrac Lugano jest sofisticirana materijalizacija i dobro osmišljen sustav profiliranja madraca. Jedinstvena kvaliteta sadržanih pjena u njemu i prije svega poredak pjena i njihovi slojevi što pruža fantastična ortopedska svojstva.

Visokokvalitetna pjena Evo Pore HRC te pjena Avent O2 jamče najveću udobnost i savršenu fleksibilnost. Posebno oblikovana pjena u obliku opruga omogućava savršenu prilagodbu madraca ljudskom tijelu, ali i osigurava učinkovitu ventilaciju unutrašnjosti madraca..

Španjolska pjena Neroli, nanesena na gornji sloj madraca naglašava udobnost, a ekstrakt narančinog cvijeta sadržan u ovoj pjeni pruža blagi i ugodan učinak aromaterapije što omogućava dublji i potpuniji san. Visoka gustoća ove pjene, 60 kg / m3, jamči dugi vijek trajanja i elastičnost madraca.

Temelj madraca je pjena LAVENDER, gustoće 40 kg / m3 omogućava stabilnu potporu tijela te povećava prozračnost u donjem dijelu madraca.

Tako izrađeni madrac ublažava eventualne boli kralježnice te omogućuje opuštanje svih mišića i zglobova što nam omogućuje dubok i normalan san.

Madrac ispunjava stroge standarde kvalitete i posjeduje Oeko-Tex® Standard 100 certifikat.

Navlaka madraca Biorytmic – sadrži prirodne mineralie koji putem prirodne energije pozitivno utječu na “komunikaciju “unutar tijela i protok energije. Ovi minerali su odgovorni za pravilno funkicioniranje ljudskog tijela što je osnovni uvjet za prevenciju bolesti i održavanja zdravlja. Učinak mineralne terapije možete provjeriti na sebi jednostavnim testom i provjerom sadržanih minerala u tijelu. Kao rezultat, trebali bi se osjećati pomlađenim, sa smanjenom razinom stresa, tijelo će se opustiti i regenerirati što u konačnici poboljšava opće stanje organizma. Vaše će tijelo biti puno snage i energije.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva, nije dopušteno centrifugiranje.

Termin realizacije: 15 do 20 radnih dana od uplate po predračunu.

Veličina

200×200, 200×140, 200×160, 200×180

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.