Madrac Swiss comfort T3

2.498,75 kn5.300,00 kn

MADRAC SWISS MAGIC

visokolelastična pjena AventO2

Nightfly pjena

Navlaka Lavender

Ukupna visina madraca 22 cm

Jamstvo 7 godina

Proizvođač: Materasso, Slovačka

 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

MADRAC SWISS COMFORT T3

Madrac izrađen od visokolelastične švicarske pjene AventO2

Visina madraca: 22 cm

Opterećenje: do 130 kg

Tvrdoća: H3

7 zonski madrac

Zdravstveni problemi kojima pomaže: Alergija, migrene, bol u križima, znojenje

Jezgra madraca:

prirodna pjena AventO2, nightfly pjena

Madrac Swiss Comfort izrađen je od 100% švicarske pjene AventO2 i nightlfy pjene u sredini madraca koja daje madracu dodatnu mekoću.

Pjena AventO2 se temelji na ulju biljke lavande čija aroma ima umirujući učinak na ljudski živčani sustav, osigurava opuštanje te smirujući učinak na nakupljeni stres (glavobolje i bolove u mišićima). Također, ima odlična antiseptička svojstva, umiruje kožu te ubrzava regeneraciju tijela za vrijeme spavanja, a isto tako i ubrzava zacjeljivanja sitnih rana. Pjena AventO2 pripada najkvalitetnijim materijalima u proizvodnji madraca. Zbog svojih iznimnih svojstava elastičnosti vrlo dugo madrac zadržava svoju fleksibilnost. Sam madrac se proizvodi na temelju najstrožih ekoloških standarda, a pjena ne sadrži nikakve kemijske supstance već su sve zamijenjene biljnim.

NNIGHTLFY PJENAightfly pjena je novo razvijeni tip punjenja madraca, koji ima visoku elastičnost i time prilagođava konture tijela radi optimalne podrške kralježnice. Pjena ugibanjem ne gubi svoj prvobitni oblik i stoga će imati duži vijek trajanja od tradicionalnih tipova pjene. Osim toga, proizvodnja Nightfly pjene je ekološki prihvatljivija

Zbog svojih prirodnih antibakterijskih svojstava, madrac je idealno rješenje za osobe koje pate od različitih alergija, bolesti dišnog sustava, poput astme, za osobe koje su pod stresom te koji imaju probleme s alergijama na koži i znojenjem.

Madrac ispunjava stroge standarde kvalitete i posjeduje Oeko-Tex® Standard 100 certifikat.

Navlaka madraca Lavender impregnirana je uljem lavande te je 100% antibakterijska. Istodobno, ima učinak aromaterapije koji djeluje na naš živčani sustav, oslobađajući osobe od nakupljenog stresa, smanjuje neuroze, glavoboje i migrene te nesanicu. Posebno se preporučuje za osobe koje pate upravo od nesanice, ali i depresije jer ima umirujući učinak te mogućnost balansiranja unutarnjeg nesklada organizma. Stoga, ovaj madrac jača dubinu našeg sna te sprječava iznenadne pauze u pojedinim fazama sna i tako nam pomaže da se ujutro probudimo boljeg raspoloženja.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva.

Termin realizacije: 15 do 20 radnih dana od uplate po izvršenoj narudžbi.

Težina N/A
Veličina

200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.