Božićne vrećice za pročiščavanje zraka

BOŽIĆNI PROMOTIVNI POKLONI* New

Mogućnost personlanizacije logotipom.

CIJENA NA UPIT!

Kontakt: hever@opremanje.com

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Božićne vrećice za pročiščavanje zraka

Limitirano Božićno izdanje vrećica kako bi udovoljili svim zaljubljenicima u ovaj blagdan. Božićni poslovni pokloni s mogućnosšću personaliziranja logotipom firme. Mogućnost izbora više boja vrećica.

Kontakt: hever@opremanje.com

Ako su Vam dosadili rokovnici, USB stikovi, kalendari… ovo je uistinu veoma korisno i pravo božićn iznenađenje za Vaše poslovne partnere.

OPIS:

Ove vrećiće su prirodan način kontinuiranog upijanja i smanjenja mirisa, viška vlage i štetnih zagađivača u domu ili bilo kojem drugom prostoru!. Izrađene od 100% aktiviranih prirodnih materijala, 100% je biorazgradiv. Vrećica za pročišćavanje zraka najprikladnije je, najpraktičnije i najsigurnije rješenje za čuvanje doma od bilo kakvog neugodnog mirisa.

Sa posebno formuliranim i patentiranim kompozitnim filtarskim materijalima, ovaj pročišćivač zraka može lako apsorbirati sve vrste neugodnih mirisa u domu i oko njega.

Sastoji se od 6 slojeva prirodnih minerala i antioksidansa.

Kako funkcioniraju vrećice za pročišćavanje zraka?

  • Adsorpcija formaldehida,
  • benzena,
  • toluena,
  • ksilena i
  • drugih otrovnih plinova i ukupnih hlapljivih organskih spojeva i drugih komponenti mirisa.

Vrećice filtriraju štetne čestice uključujući plijesan i plijesan kako bi vas zaštitile od bolesti. Ove prirodne vrećice za upijanje mirisa također zadržavaju višak vlage iz zraka. Također filtrira zrak od čestica koje izazivaju vaše alergije. Izrađene od izdržljivih materijala bez kemikalija, ova vrećica za pročišćavanje  zraka definitivno je vrhunski  alat za uklanjanje mirisa koji neophodan u svakom domu!

Vrečica za  pročišćavanje zraka savršena je za automobile, prostore za kućne ljubimce, dječje sobe, ormare, ormariće i urede!

Veličina

200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.