Baby Swiss

168,73  (1.271,30 kn) 180,84  (1.362,54 kn)

MADRAC BABY SWISS

elastična švicarska pjena AventO2

Navlaka madraca Lavender

Ukupna visina madraca 11 cm

Jamstvo 5 godina

Proizvođač: Materasso, Slovačka

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

MADRAC BABY SWISS

Madrac izrađen od švicarske pjene AventO2

Visina madraca: 11 cm

Zdravstveni problemi kojima pomaže: alergije, dišni sustav

Jezgra madraca:

elastična švicarska pjena AventO2

 

Ekskluzivna verzija dječjeg madraca s tehnološki najnaprednijom izradom. Sastav madraca je posebna, elastična švicarska pjena AventO2, prozračna te iznimnio sigurna za djetetovo zdravje i pravilan rast i razvoj. Pjena dodatno profilirana kako bi se osigurala savršena elastičnost. Primjena mrežice u navlaci madraca osigurava najbolju ventilaciju i cirkulaciju zraka. Zahvaljujući korištenoj lavandi dijete je zaštićeno od mikroorganizama. Poznato je da dijete tijekom noći često mokri i da mokraća prolazi na ponekad na madrac te se tako stvara mogućnost razvoja bakterija. Budući AventO2 pjena nije osjetljiva na vlagu te sama lavanda djeluje kao antiseptik, ovaj tip madraca je upravo savršen iz toga razvoja jer prirodno sprječava razvoj bakterija iz mokraće ili bilo kojih drugih razloga.

Navlaka madraca Lavender impregnirana je uljem lavande te je 100% antibakterijska. Istodobno, ima učinak aromaterapije koji djeluje ukupno na naš nervni sustav, ima umirujući učinak, a što je najvažnije za dijete npr. kod rasta zubiju umiruje dijete te djeca lakše zaspivaju ukoliko se probude tijekom noći. Stoga, ovaj madrac jača dubinu dječjeg sna te sprječava iznenadne pauze u pojedinim fazama sna i tako pomaže da se ujutro dijete probudi boljeg raspoloženja.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva.

Termin realizacije: 7 do 20 radnih dana od uplate po predračunu. (dostava uslijed pandemije Covid-19 može biti od 7-45 radnih dana na što tvrtka Hever nema utjecaja)

Težina N/A
Veličina

60×120, 70×140

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.